Make-up trendovi za tekuću zimu: Crveni ruž i eye-lineri

Make-up

Precizna tanka crta kistom na kapku iznad trepavica, koju su slavnom učinile Audrey Hepburn, Liz Taylor i Brigitte Bardot, ponovno je IN!

Precizna tanka crta kistom na kapku iznad trepavica, koju su slavnom učinile Audrey Hepburn, Liz Taylor i Brigitte Bardot, ponovno je IN!

Make-up

1. NEUTRALNO

Moderno na sofisticirani način. Cijela paleta neutralnih ružičastih i bež tonova sjenila i rumenila upotpunjena je transparentnim puderima sedefastog sjaja. Najnovije teksture daju licu svijetao, njegovan i prirodan izgled. Svjetlucanje mikročestica make-upa pogodno je za dan i za noć. Oči istaknute maskarom ili eye-linerom zanimljiv su kontrast gotovo neutralnim usnama.

2. METAL

Zahvaljujući najnovijim high-tech formulama novih sjenila i ruževa za usne, efekt svjetlucanja djelića metala i kristala na licu, neodoljiv je. Koristi se smeđa, plava i zelena metalik boja, te srebrna i zlatna za naglašavanje kutova očiju. U stilu legendarnih Bond djevojaka - paleta metalik ružičastih i nježno plavičastih tonova ne koristi se isključivo za oči, već i za usne, trepavice i nokte.

3. CRNO

Dramatično, ekstravagantno i tamno - nastavlja svoju priču heroina drame lansiranu protekle sezone. Reinterpretacija klasičnog izgleda, uz naglašeno tamno sjenčenje kapaka i strogo konturirane obrve, u snažnom su kontrastu s izrazito bljedim matiranim tenom. Usnice također ostaju blijede ili, u stilu Grete Garbo, krvavo crvene i male, jasno ocrtanih kontura.

4. BOJE

Samo je djelomično točno da će nastupajuću sezonu obilježiti tamni make-up i blijedilo lica.

Kao kontrapunkt oskudnom zimskom koloritu, javlja se eksplozija odvažnih, jarkih boja ukomponiranih u najnoviji make-up hommage osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Za moderan i ekstravagantan izgled.

5. CRVENI RUŽ

Crveni ruž definitivno je broj jedan kada je riječ o najnovijim trendovima make up-a. Mat teksture prikladne za cool dnevni izgled i sjajne i svjetlucave varijante prikladne za večer - prizvaju duh klasične elegancije i modne prošlosti. Valja imati naumu da će ovakav look, ipak najbolje pristajati uz vrlo svijetao ten i decentno našminkane oči. Glamurozno, sofisticirano i pomodno - u svakom slučaju.

6. EYE-LINER

Precizna tanka crta kistom na kapku iznad trepavica, koju su slavnom učinile Audrey Hepburn, Liz Taylor i Brigitte Bardot, ponovno je in. Javlja se u ponešto izmijenjenoj varijanti klasike 50-ih godina, pa što se oblika i boja tiče pravila nema. Novost je što se često nalazi na licu koje uopće i nije našminkano.

Ono što jest ostalo isto - točnost linije i mačkasta zavodljivost pogleda.


Povezano