Makarska nova hit destinacija 16. WTA turnira

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2022.

0

Dalmacija Places Hotel

Dalmacija Places Hotel

Grad Makarska i Valamar Riviera domaćin su najjačeg teniskog turnira za žene. Organizatori najavljuju pravi sportski spektakl.

Nakon 15 uspješnih godina u Bolu, došlo je vrijeme za novu destinaciju, poručuju organizatori WTA turnira iz 125 kategorije. Njegovo 16. izdanje održava se od 30. svibnja do 5. lipnja u Makarskoj.
Igra uz veličanstven pogled na more, sjajna atmosfera i odlična organizacija ponovo su najjači aduti poznate sportske manifestacije, na kojoj igraju najbolje rangirane tenisačice iz Švedske, Nizozemske, Belgije, Slovačke, Crne Gore, Italije, Kine, Luksemburga, Srbije, Slovenije, Hrvatske…, a redovito mu se vraćaju i sve njegove pobjednice.
"Najprije bih se želio zahvaliti Bolu, njegovim stanovnicima i svim partnerima na Braču na iznimnoj suradnji proteklih šest godina koliko sam na čelu ovog turnira. Bili su odlični domaćini, disali smo kao jedan i živjeli za ovu manifestaciju. No, došlo je vrijeme za novu energiju i novo mjesto. Grad Makarska s dugogodišnjom sportskom tradicijom i Valamar Riviera kao vodeća turistička grupacija pravi su partneri za rast i budućnost naše manifestacije. Uvjeren sam da ćemo i ove godine dovesti kremu ženskog tenisa i napraviti pravi sportski spektakl u predsezoni", ističe Feliks Lukas, direktor WTA turnira koji ove godine ima novo ime - WTA Makarska Open hosted by Valamar.

Makarani se uistinu vesele promociji njihovog grada, dolasku vrhunskih tenisačica i uzbudljivim mečevima te se nadaju da će biti jednako dobri domaćini kao i Bol.

VIŠE O TEMAMAMakarskaWTA turniritenisFeliks Lukas
Povezano