Maja Šuput večeras blista u haljini koju vrijedi vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.06.2022.

0

Foto: Instagram (@majasuput)

Foto: Instagram (@majasuput)

Maja Šuput zasjala je u prekrasnoj ružičastoj haljini s potpisom hrvatske modne etikete Cataleya iza koje stoji popularna dizajnerica Martina Ješe

Eleganciju i ženstvenost iz kreativnog laboratorija hrvatske dizajnerice Martine Ješe, koja kreativno stoji iza etikete Cataleya, obožavaju poznate Hrvatice, od Nine Badrić do Maje Šuput, a domaće zvijezde poput Lejle Filipović viđamo i u kampanjama ovog branda. Cataleyu obično vežemo uz očaravajuće haljine u smjelim bojama, a jednu takvu danas je isfurala energična Maja Šuput.

Svestrana plavuša još jednu ljetnu radnu subotu (preciznije - vjenčanje) pozdravila je u glamuroznoj, elegantnoj, ženstvenoj, ali i zavodljivoj ružičastoj haljini s potpisom Martine Ješe. Haljinu je iskombinirala sa seksepilnim sandalama na visoku petu, a ako je suditi po prvim reakcijama njenih fanova - s ovim stylingom nije pogriješila!

"I večeras je radno, pa ajmo dočekati zoru na još jednom vjenčanju", napisala je tradicionalno dobro raspoložena Maja u opisu kombinacije.


Je li pogodila s haljinom, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAMartina JešeMaja ŠuputCataleya by Martina Ješe
Povezano