Maja Šuput u efektnoj jesenskoj haljini i opasnim sandalama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.10.2023.

0

Maja Šuput na Sajmu za bebe i trudnice

Maja Šuput na Sajmu za bebe i trudnice

Proteklog vikenda održao se Sajam za bebe i trudnice koji je privukao više od 20.000 posjetitelja, a među njima su bile i poznate mame poput Maje Šuput

Proteklog vikenda na Sajmu za bebe i trudnice u organizaciji portala bebe.hr i Family Malla, osim velikih sajamskih popusta renomiranih brendova baby opreme, kozmetike, pelena i igračaka te autosjedalica i dječjih kolica, posjetitelje je oduševio i bogat program stručnih panela te besplatnih igraonica i sportskih sadržaja za najmlađe.

Tijekom tri dana trajanja Sajma raznovrsnu ponudu razgledalo je više od 20.000 posjetitelja, među kojima su i plus size model Lucija Lugomer koja iščekuje svoje drugo dijete, te Maja Šuput koja je bila i posebna gošća panela na temu "Mame poduzetnice".

"Kombinirati poslovne obveze i vrijeme s obitelji uspijevam tako što ja uglavnom radim noću pa Bloom ni ne zna da mene u stvari nema doma. Tijekom dana sam obična mama koja spava minimalno, gotovo nikako", našalila se Maja Šuput i otkrila kako je tek zadnjih mjesec dana otkako je njezin sinčić krenuo u vrtić, dobila malo vremena za sebe.

Maja se pojavila u efektnoj jesenskoj haljini dugih rukava na jedno rame, a kombinirala juje sa zavodljivim zelenim sandalama na visoku potpeticu. Sami prosudite je li pogodila s ovim izdanjem!


VIŠE O TEMAMAMaja ŠuputSajam za bebe i trudnice
Povezano