Maja Šuput novi spot snimila u kripti crkve u Balama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.09.2021.

0

Maja Šuput

Maja Šuput

'Ženo draga' nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio

Maja Šuput nam je još jednom pripremila iznenađenje. "Ženo draga" nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio.
"Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično", izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena. Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.
Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i "Istarska pustinja" nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij, kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

"Ženu dragu" je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić. Pogledajte i poslušajte:


VIŠE O TEMAMAMaja ŠuputŽeno draga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se