Maison Margiela i Reebok nastavljaju suradnju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.06.2021.

0

Foto: Reebok

Foto: Reebok

Dva najpopularnija modela Reebok tenisica, Classic Leather i Club C stižu na tržišta diljem svijeta u novoj, bež boji

Reizdanja Classic Leather Tabi i Club C Maison Margiela nastavak su suradnje između Reeboka i prestižne francuske dizajnerske kuće Maison Margiela.
Prva suradnja između Reeboka i Maison Margiele je model Classic Leather Tabi koja je na tržište izašla u siječnju 2021. godine. John Galliano, kreativni direktor na čelu Maison Margiele, uspješno je spojio siluetu Reebokovog modela Classic Leather iz 1983. godine s kultnim Tabi dizajnom kuće Maison Margiele iz 1988. godine, prepoznatljivim po prorezu pri vrhu stopala.  
Club C Maison Margiela model lansiran je u ožujku 2021. godine. Klasični dizajn Club C modela iz 1985. godine napravljen je iz jednog komada kože te oslikan koristeći tehnikom trompe l'oil,  još jednim stilskim potpisom kuće Maison Margiela.

Reebok

Reebok

Modeli Club C Maison Margiela i Classic Leather Tabi dostupni su od 25. lipnja 2021. godine na web stranicama reebok.com, maisonmargiela.com te u odabranim Maison Margiela dućanima.

VIŠE O TEMAMAtenisiceReebokMaison Margielaženske tenisiceReebok Classic Leather
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se