Magična kolekcija nakita koja će podići svaki jesenski outfit

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2019.

0

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Najnovija zlatna kolekcija Zlatarne Celje The Golden Sea prenosi snagu, ali i nevjerojatnu ljepotu rijeka i oceana

Izniman tirkizni kamen amazonit ime je dobio po najmoćnijoj svjetskoj rijeci Amazoni iako se njegova nalazišta nalaze u drugim dijelovima Brazila.
The Golden Sea

The Golden Sea

Kolekcija The Golden Sea inspiraciju crpi iz zlatnog pijeska i zelenoplavih valova. Matirano žuto zlato poput toplog pijeska obavija more u obliku prirodnog amazonita. Divlju boju mora dodatno pojačava svjetlucavi zeleno-plavi cirkon. Čist dizjan kolekciji daje bezvremensku eleganciju, a kombinacija boja stilski podsjeća na mističnost Bliskog Istoka.
Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Amazonit je poludragi kamen za kojeg se vjeruje da umiruje um i dušu, a mnoge drevne kulture ga povezuju sa ženama ratnicama. Amazonit je prirodni kamen zbog čega je svaki jedinstven i nijedan komad nakita nije isti. U zlatnoj kolekciji The Golden Sea Zlatarne Celje su prsten i ogrlica, a nastala je u trenutku rastuće svijesti o potrebi zaštite prirodnih ljepota.

The Golden Sea

The Golden Sea

Dijamantna kolekcija Love Bond jedna je od onih koje odišu vrhunskim stilom i elegancijom. Bezvremenski i klasičan dizajn kolekcije istaknut je jedinstvenom ljepotom koju pokazuje svaka pojedinost ručne izrade. U kolekciji od bijelog zlata su ogrlica, naušnice i prsten koji osim svojom ljepotom osvaja i zaručničkim dizajnom.

VIŠE O TEMAMAnakitprstenjeogrlicezlatni nakitZlatarna Celje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se