Mačka koja je izluđivala Axla Rosea danas ima 44 i izgleda ovako

Piše: Flora Wang, London
Objavljeno 10.01.2013.

0

Stephanie Seymour za Jasona Wua

Zvijezda koju pamtimo iz spotova 'Don’t Cry' i 'November Rain' Guns N' Rosesa novo je zaštitno lice Jasona Wua

Stephanie Seymour za Jasona Wua

Nostalgija za 90-im proživljava svoj vrhunac u svijetu mode! Sjećanju na posljednje desetljeće 'starog svijeta', predinternetsku i predfejsbukovsku eru, pridružio se i Jason Wu, mladi njujorški dizajner tajwanskog podrijetla, s kanadskom putovnicom u džepu. On je, naime, u svojoj kampanji za proljeće/ljeto 2013. angažirao proslavljenu američku manekenku Stephanie Seymour, koja danas ima 44 godine.

Zvijezda Diora, Chanela, Victoria's Secreta, Vogue i Playboya, te lice iz spotova Guns N' Rosesa

Ova zelenooka ljepotica iz San Diega ranih 90-ih žarila je i palila svijetom mode. Bila je zaštitno lice Diora, Valentina, Chanela i L'Oreala, krasila je covere Voguea i Playboya, paradirala u krpicama Victoria's Secreta, a skoro dvije godine provela je i u strastvenoj vezi s Axlom Roseom, pjevačem legendarnog benda Guns N' Roses. U to vrijeme pojavila se u dva spota ove hard rock atrakcije, za pjesme "Don’t Cry" i "November Rain".

"Želio sam angažirati ženu jake osobnosti i seksepila za svoju proljetnu kolekciju, koja je dijelom inspirirana provokativnim fotografijama Helmuta Newtona. Stephanie zadovoljava sve uvete, a surađivala je čak i s Newtonom", izjavio je Jason Wu za WWD.

Kampanja je snimljena u poznatom francuskom restoranu u New Yorku - La Grenouille, a za fotografiju se pobrinuo dinamični nizozemski dvojac Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.  Sada plovimo u prošlost, idemo se prisjetiti dana kada su Stephanie i Axl bili na vrhuncu slave:
VIŠE O TEMAMAStephanie SeymourAxl RoseJason WuHelmut NewtonGuns N' RosesLa GrenouilleInez van LamsweerdeVinoodh MatadinDon't Cry