MAC Viva Glam donira 126.000 kn udruzi HUHIV

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2020.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Dobrotvorna kampanja MAC kozmetike, VIVA GLAM, prikupila je više od 500 milijuna dolara od svog osnutka 1994. godine

MAC kozmetika danas u sklopu dugogodišnje Viva Glam kampanje, kojom podržava organizacije i programe koji pružaju usluge i zadovoljavaju osnovne potrebe, donira 126.000 kn udruzi HUHIV (Hrvatskoj udruzi za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa) kako bi podržala njihov projekt "Na raskrižju integriranog pristupa izazovima HIV-a i života s HIV-om".
Incijativa MAC Cosmetics Viva Glam započela je 1994.godine, na vrhuncu AIDS epidemije, kao odgovor zajednice na rastući problem.
Cilj je bio omogućiti značajnu promjenu u životu ljudi koji žive s HIV-om / AIDS-om i onih koji su time pogođeni, pri čemu je odlučeno da 100% prodajne cijene Viva Glam ruževa ide kao donacija organizacijama koje podržavaju ovu misiju.

Dobrotvorna kampanja MAC kozmetike, Viva Glam, prikupila je više od 500 milijuna dolara od svog osnutka 1994. godine, i to isključivo prodajom MAC Viva Glam ruževa i sjajila.

Kombinirajući glamur kao i ozbiljan financijski pristup s jasnim ciljem, MAC kozmetika surađivala je s provokativnim, kao i svjetskim ikonama, uključujući Winnie Harlow, Siu, Miley Cyrus, Eltona Johna, Mary J. Blige i Rickyja Martina, kako bi potaknuli prodaju Viva Glam proizvoda. Kompletnih 100% maloprodajne cijene išlo je u stvaranje zdrave budućnosti te jednaka prava žena, djevojaka i LGBTQ+ zajednica uz održavanje dugogodišnje podrške onima koji žive s HIV-om ili AIDS-om.

Do danas je prodajom Viva Glam proizvoda financirano više od 1800 organizacija širom svijeta.

VIŠE O TEMAMAMAC Cosmeticsruževi za usnehumanitarne akcije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se