MAC Magic Extension za trepavice 'pojačane' na maksimum

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.01.2022.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Zahvaljujući vlaknima od 5mm, jednim od najduljih na tržištu, i suženom četkicom, vaše trepavice dobivaju boost od korijena do vrhova

Formula nove Magic Extension 5mm Fiber maskare koja nam stiže iz MAC-a, za čas, baš poput čarolije, vašim trepavicama pruža duljinu i volumen. Odbacite umjetne trepavice u korist nove formule koja pruža ekstravagantan look!
"Ova maskara razlikuje se od ostalih formula na tržištu, po tome što se fokusira na duljinu, ali i prozračnost, koja se uglavnom dobiva samo s umjetnim trepavicama" – rekao je Terry Barber iz MAC-a.
Zahvaljujući vlaknima od 5mm, jednim od najduljih na tržištu, i suženom četkicom, vaše trepavice dobivaju boost od korijena do vrhova.

Ali, to nije sve! Magic Extension formula s Crystal Elixir Powder pigmentom njeguje trepavice i čini ih fleksibilnima.

Neka brojevi govore sami za sebe: 90% ispitanika je primijetilo over-the-top volumen, a čak 94% kaže kako su im trepavice punije, dulje i uvijenije.* (*Ispitano na 108 žena.)

Magic Extension 5mm Fiber

Magic Extension 5mm Fiber

"Za sve obožavatelje maskara, koji žele formulu koja otvara oči, produljuje trepavice, pritom ih razdvajajući od korijena – Magic Extension maskara je svakako pobjednica!" – zaključuje Terry Barber.

Želite trepavice 'pojačane' na maksimum? Nećete naći ekstrovertiraniju maskaru od ove!

Maskara je dostupna po cijeni od 222 kn u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7).

VIŠE O TEMAMAmaskaratrepaviceMAC Cosmetics
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se