MAC Chili's Crew, crveni ruževi koji se ne mogu ukrotiti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.10.2022.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Odaberite jednu ili više nijansi iz naše Chili's Crew kolekcije i dopustite da lakoća umjetnosti vaše omiljene formule projicira vaše Chili raspoloženje

Upoznajte novu, posebnu MAC kolekciju ciglasto-crvenih ruževa koji se ne mogu ukrotiti. Ove crvene nijanse naglašavaju besprijekoran stav i dodaju vlastiti potpis svakom izgledu. Zato je MAC broj 1 ruž za usne u svijetu, prodan u nevjerojatnih 2,4 milijuna komada samo u prošloj godini.

Sada ovu legendarnu narančasto-crvenu nijansu MAC donosi u četiri nove teksture koje ljubiteljima ove zemljane, oštre nijanse omogućuju da osjete Chilli na više načina.
MAC tako predstavlja Chili’s Crew, šest novih nijansi koje odišu profinjenim stavom i sofisticiranim usnama.

"Ova superpopularna pikantna crvena nijansa zagrijala je i osvojila srca mnogih tijekom godina. Vatrene i bogate nijanse, ali u isto vrijeme ugodne i utješne. Chilli djeluje na mnogo načina", kaže Dominic Skinner iz MAC-a.

Foto: MAC

Foto: MAC

Chili’s Crew ima finiš za sve potrebe. Za mekani finiš odaberite Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick u boji Devoted To Chili. Čeznete za čistim sjajem? Lustreglass ruž za usne u Chili Popperu je savršen. Ako žudite za baršunastim mat finišem s vlažnošću i dobrim prekrivanjem, isprobajte Powder Kiss Liquid Lipcolour u boji Devoted To Chili. A za najpotpuniji, najbogatiji mat završetak nanesite Retro Matte Liquid u Chili Addict nijansi. No, naravno, treba odati počast dvjema originalnim formulama koje su ovu nijansu postavile na viši level: Matte Lipstick u Chili i Powder Kiss Lipstick u Devoted To Chili nijansi.

Foto: MAC

Foto: MAC

Odaberite jednu ili više nijansi iz naše Chili's Crew kolekcije i dopustite da lakoća umjetnosti vaše omiljene formule projicira vaše Chili raspoloženje.

Kolekcija je dostupna od 03.10.2022 u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfumerijama te online na FABUspot.com.


VIŠE O TEMAMAMAC Cosmeticsdekorativna kozmetikaruž za usneruževi za usnecrveni ruževicrvena boja
Povezano