MAC Botanic Panic kao čaroban vrt ljetnih nijansi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2021.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Kolekcija sadrži i dvije nijanse idealnog ljetnog Extra Dimension Skinfinish rumenila, kao i pet sočnih nijansi ruževa s kojim će vaše usne procvjetati

Zamislite čaroban vrt, poput zamamnog labirinta, punog bogatih, slasnih i svježih nijansi, koji ovog ljeta oživljavaju uz MAC Botanic Panic kolekciju. Zamislite kako bi izgledala priroda, ali u posve drugoj dimenziji, i znat ćete kako izgleda nova kolekcija MAC Botanic Panic, poručuju nam iz MAC-a.

Zvijezda ove kolekcije je paleta od dvanaest sjenila Botanic Panic.

"S ovom paletom možete dati mašti na volju, jer ima sva nijanse prirode u punom cvatu" – kaže Gregory Arlt, Makeup Artistry Director iz Los Angelesa.

Romero Jennings, njuroški Makeup Artistry Director odao nam je i neke trikove: "U trendu su električne nijanse na kapcima, a moji favoriti u ovoj kolekciji su 'Jam Session', 'Botanic Panic' i 'Royal Woo'. Nanosim ih na kapak kistom 217s i blendam prema van, a preko toga stavim metalik nijanse iz palete koje look čine super fotogeničnim."

Kolekcija sadrži i dvije nijanse idealnog ljetnog Extra Dimension Skinfinish rumenila, kao i pet sočnih nijansi ruževa s kojim će vaše usne procvjetati.

Kolekcija je od danas (5.srpnja) dostupna u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Ilićev prolaz 1, ulaz s Marmontove).


VIŠE O TEMAMAruževi za usnetekući ruževiMAC Cosmeticssjenilo za očiGregory ArltRomero Jennings
Povezano