Lyle & Scott besplatnim dresovima podržava amaterski nogomet

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.07.2023.

0

Foto: Lyle&Scott

Foto: Lyle&Scott

Britanski premium lifestyle brend Lyle & Scott pokreće najveću globalnu kampanju od svog osnivanja nazvanu 'Kits For Clubs', kojom odaje počast svojoj povijesti povezanosti s nogometom

Lyle&Scott će kroz sedmocifrenu investiciju u kampanju osigurati besplatne, posebno dizajnirane nogometne dresove za amaterske timove i male klubove diljem svijeta, obuhvaćajući tako na desetine tisuća sportaša.

Svjestan da je jaz u financiranju između amaterskog i profesionalnog nogometa sve veći iz sezone u sezonu, brend će podržati male, lokalne timove koji se suočavaju s financijskim poteškoćama.

Bez obzira na to da li imaju 5, 7 ili 11 igrača, klubovi se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog online obrasca na stranici kitsforclubs.lyleandscott.com

Stručni žiri će zatim odabrati klubove koji će dobiti besplatne Lyle & Scott nogometne dresove za nadolazeću sezonu.

Dresove je osmislio kreativni tim brenda, kombinirajući njegovo 149-godišnje nasljeđe i ljubav prema modi, nogometu i sportskoj odjeći.

Timovi će moći izabrati svoj omiljeni dres iz ponuđenog asortimana koji obuhvaća karirani uzorak „argyle“ ili šaru inspiriranu oblikom čička za one koji vole upečatljivi izgled, ali i klasičnije dizajne za ljubitelje jednostavnog sportskog stila.

Svi kompleti bit će ručno dovršeni u škotskom gradu Hawick, gdje se nalazi središte brenda, uz prilagođavanje grba svakog kluba i pojedinačnih brojeva igrača. Za novoosnovane timove koji nemaju svoj grb, Lyle & Scott će se dodatno potruditi i zajedno s njima dizajnirati autentičnu oznaku kluba.

Lyle&Scott

Lyle&Scott

Odnosi s odabranim klubovima će se njegovati, a njihove povratne informacije o proizvodima koristit će se za dalji razvoj asortimana proizvoda u nadolazećim sezonama.

"Jako sam ponosan na ovu inicijativu jer iz prve ruke znam koliko je teško financirati i podržati amaterski sport. Nogomet je univerzalni jezik svijeta i važan dio 149-godišnje povijesti kompanije Lyle & Scott. Od stadiona do terena, naš zlatni orao prepoznat je širom svijeta.

Inicijativa „Kits for Clubs“ poštedjet će amaterski nogomet nekih financijskih obveza tako što će ponuditi besplatne dresove timovima diljem svijeta. I ne samo to, već će i nošenje dresa potaknuti osjećaj zajedništva i pripadnosti među sportašima“, istakao je Ben Gan, direktor brendova i marketinga kompanije Lyle & Scott.

Lyle & Scott će razvijati kampanju „Kits for Clubs“ tijekom narednog desetljeća, doprinoseći financiranju i infrastrukturi koja je potrebna za razvoj amaterskog nogometa.

Prijave za dresove se mogu izvršiti online na kitsforclubs.lyleandscott.com od 18. srpnja 2023. godine.


VIŠE O TEMAMALyle & Scottamaterski nogometnogometni dresovi
Povezano