Lykke je novu kampanju snimio u čarobnom Portugalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.07.2022.

0

Foto: Lykke

Foto: Lykke

Lykke ljetna kolekcija nakita dizajnirana je da svaku vašu najvrjedniju uspomenu koju ćete stvarati ovih dana sačuva tako da ju možete nositi u blizini srca

Ljeto je u punom zanosu, a sve su naše misli i djelovanja sada usmjereni u opuštanje, druženje i stvaranje uspomena s našim najmilijima. Lykke ljetna kolekcija nakita dizajnirana je da svaku vašu najvrjedniju uspomenu koju ćete stvarati ovih dana, sačuva tako da ju možete nositi u blizini srca i kada ljeto bude davno iza vas. Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati na najsretnije trenutke.

Postoje ta mjesta koja nam se zauvijek ugraviraju u dušu. Jedno od njih je i plaža Praia da Ursa, jedna od najljepših plaža u Portugalu, koja savršeno dočarava slobodu, nježnost, bezbrižnost i opuštenost ljetnih dana. Upravo na toj plaži snimljena je nova kampanja za Lykke ljetnu kolekciju.

Lisabon je grad umjetnika - istovremeno nježan i progresivan kao i sam brend Lykke
Ovaj grad na obali atlantskog oceana oduvijek je bio inspiracija umjetnicima, ali i njihov dom i poticaj za stvaranje umjetničkih djela, zato neka ove fotografije inspiriraju i vas. Kako je brend Lykke u svojih nekoliko godina postojanja pokazao da svakim korakom prelaze granice vlastitog rada, ruše granice komfor zone i ne boje se otkrivati sve novo u vama, tako su i novom kolekcijom u svima nama probudili i umjetnike.

Lykke

Lykke

U lipnju je pokrenuta kampanja "Dizajniraj svoj Lykke medaljon” u kojoj su pozivani kreativci da sudjeluju u kreativnom natječaju u kojem se biralo 3 dobitnika najkreativnijeg dizajnerskog rješenja. Jedan dizajn je uvršten u ljetnu limited edition kolekciju. Radi se o mirisnom medaljonu nazvanom Seashell jer motiv krasi školjka okružena s uzorkom moderne čipke. U novoj ljetnoj kolekciji nalaze se tako i tri nova mini medaljona mini medaljonu lokot (simboličnog naziva Love lock), leptir (naziva Be Happy) te zvijezda (nazva Falling Star).

Foto: Lykke

Foto: Lykke

Svoj medaljon doista možete personalizirati na razne načine. Posebno su popularni motivi s otiscima prstiju, šapica, raznih gravura, ilustracija, fotografija. Doista se možete potruditi i sudjelovati u stvaranju jedinstvenog komada nakita koji će čuvati vaše uspomene i evocirati najljepše emocije svaki put kada ga dotaknete ili osjetite.


VIŠE O TEMAMAmedaljoninakitLykke
Povezano