Luxairtours leti iz Luksemburga za Dubrovnik

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2012.

1

Luxairtours

Luxairtours

Najveći luksemburški turoperator Luxairtours u 2013. godini od svibnja do listopada jednom tjedno uvodi let i program iz Luksemburga za Dubrovnik

Luxairtours predviđa 25 rotacija ukupnog kapaciteta 2.000 sjedala te program u 10-ak dubrovačkih hotela. Iako je riječ o maloj državi od svega pola milijuna stanovnika, važno je istaknuti da je luksemburški BDP gotovo tri puta veći od prosjeka EU, da su stanovnici Luksemburga skloni putovanjima u toplije krajeve pa je stoga uvođenje linije za Dubrovnik svakako vrlo zanimljivo. Osim samih građana Luksemburga, Luksemburgu gravitiraju i susjedne zapadno njemačke, istočno francuske i južno belgijske pokrajine, pa stoga vjerujemo da će zahvaljujući uvođenju ove linije porasti i broj gostiju i iz ovih regija.

Turoperator Luxairtours je 4. prosinca 2012. godine u Luksemburgu za 160 svojih subagenta održao prezentaciju novog kataloga za ljeto 2013. tijekom koje su upravo Dubrovnik i Hrvatska bili u prvom planu. Prezentaciju Hrvatske i Dubrovačko-neretvanske županije održao je direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Belgiji, Ivan Novak te je prikazan i kraći promidžbeni film o Hrvatskoj koji je oduševio nazočne.

Ispred dvorane u kojoj se je održavala prezentacija postavljen je i hrvatski štand na kojem su agenti tijekom večeri mogli dobiti potrebne informacije i promidžbeni materijal te se upoznati s radom i djelatnicima Predstavništva.

Roadshow prezentacija s Luxairtoursom nastavlja se i tijekom sljedećih nekoliko tjedana i to u gradovima na jugu Belgije u blizini granice s Luksemburgom - Spa, Libramont i Namur za 150 subagenata Luxairtoursa.


VIŠE O TEMAMALuxairtourszuračne linijeDubrovnikLuksemburgIvan Novak
Povezano