Lunilou ovog proljeća donosi novu verziju hit trenirki

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.04.2022.

0

Foto: Irina i Matej Florschutz

Foto: Irina i Matej Florschutz

Hrvatski brend ekološki osviještene odjeće lunilou u svojoj proljetnoj kolekciji donosi novu verziju najprodavanijih trenirki, ovaj put u novim bojama i dodatnim modelima

Sada već prepoznatljivi, svi proizvodi izrađeni su od 100% organskog pamuka s GOTS certifikatom. Inspiracija za ovu kolekciju je bio sportski stil života s elementima mode 90-ih godina.

"Jedan od naših najprodavanijih proizvoda – ženska trenirka, u ovoj kolekciji pojavljuje se u novom ruhu. Uz neutralne lunilou boje, dodali smo i nove boje idealne za proljetne dane. Napravili smo zaokret u odnosu na prethodne kampanje i izašli iz prepoznatljivih okvira te je snimanje ove kampanje bilo na zanimljivoj lokaciji Automotodroma Grobnik", otkrila je Izabel Kovačić, koja već sedam godina uspješno stoji iza brenda lunilou.

Osim spomenutih padded trenirki, kolekcija se sastoji i od oversized modela, zip hoodica, kratkih hlača i trapez hlača. Dolazi u šest boja i tri veličine te se svi proizvodi mogu kombinirati za željeni look.

Modeli: Ivana Vukušić i Izabel Kovačić

Modeli: Ivana Vukušić i Izabel Kovačić

Koliko pažnje lunilou pridaje ekološkoj održivosti, govori i činjenica da je cijeli proces proizvodnje i prodaje u skladu sa zaštitom okoliša te je čak i ambalaža od recikliranih i bio-razgradivih materijala.

Lokacija: Automotodrom Grobnik

Lokacija: Automotodrom Grobnik

Trudimo se kroz naše proizvode podići svijest o važnosti očuvanja naše planete i okoliša. Kroz male korake zajedno možemo puno postići. Naši proizvodi izrađeni su da traju pa tako i ova kolekcija ženske sportske odjeće koja je namijenjena da traje više od samo jedne sezone. Za ovu godinu pripremili smo još dvije ljetne kolekcije koje s nestrpljenjem čekamo predstaviti", dodala je Izabel.

Kosa: salon Teuta

Kosa: salon Teuta

Kolekcija je dostupna i u showroomu u Zagrebu, na adresi Ilica 26.


VIŠE O TEMAMALunilouženske trenirkeIzabel Kovačićtrenirke
Povezano