Lunilou donosi badiće inspirirane Brigitte Bardot

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2021.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

'Cijela kolekcija inspirirana je bezvremenskom ljepotom nama najdraže glumice Brigitte Bardot', kažu iz branda Lunilou

Ljeto je predivno, magično i nevjerojatno... slično kao i ljubav. Upravo je ljubav iz filma The girl in the bikini bila inspiracija za novu kampanju kupaćih kostima branda lunilou.

Lunilou

Lunilou

Kao i uvijek, za divne fotografije zaslužna je fotografkinja kojoj je Lunilou team vjeran već godinama, Sanja Jagatić, dok su modernu Brigitte Bardot pronašli u modelu Karli Kirschner.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

"Naši kupaći kostimi dizajnirani su za ženu. Bila ona mama, baka, djevojka, cura…. Htjeli smo napraviti morsku kolekciju u kojoj će se baš svaka žena osjećati ugodno bez obzira na godine i oblik tijela. Neke trendove smo pratili, kao što je npr. visoki struk kupaćih gaćica i blagih košarica kod gornjih dijelova za bolju potporu grudi. Cijela kolekcija inspirirana je bezvremenskom ljepotom nama najdraže glumice Brigitte Bardot koja je bila utjelovljenje žene kakvu mi zamišljamo u našim kupaćim kostimima", objasnila nam je vlasnica branda Izabel Kovačić te dodala:

Lunilou

Lunilou

"Što se boja tiče tu smo se malo odmaknuli od tipičnih lunilou boja i okrenuli se klasičnoj crnoj boji te ljetnoj azurno plavoj. Ono oko čega nismo radili kompromis je materijal za cijelu kolekciju. I ovoga puta radi se o recikliranom polyamidu koji koristimo kako bismo bili sigurni da je i ova kolekcija dobra za vas i za svijet oko vas."

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za našu kožu. Istovremeno sestre Ivana i Izabel grade jednu puno veću i kompleksniju priču, onu o ekološkoj osviještenosti. Od 2015. godine marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend. Kvalitetnim organskim materijalima koji u skladu sa detaljno razrađenim dizajnom stvaraju priliku za modnu održivost koju promoviraju kroz viziju svog branda.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiLunilouBrigitte BardotKarla Kirschner
Povezano