Lumini: Novi shopping centar na sjeveru Hrvatske

Piše: CroModa.com
Objavljeno 28.07.2010.

0

Novi ključni zakupci, među ostalima i Limoni parfumerije i Drogerie markt, prepoznali su potencijal centra Lumini - prvog shopping centra treće generacije koji se gradi na sjeveru Hrvatske

Novi ključni zakupci, među ostalima i Limoni parfumerije i Drogerie markt, prepoznali su potencijal centra Lumini - prvog shopping centra treće generacije koji se gradi na sjeveru Hrvatske

Shopping centar Lumini

Shopping centar Lumini

Shopping centar Lumini, norveškog investitora Verdispar, bit će izgrađen na glavnom, južnom ulazu u grad Varaždin iz smjera Zagreba, na području poduzetničke zone Kneginec. Lumini će biti prvi regionalni trgovački centar treće generacije čije je otvaranje planirano u proljeće 2011. godine. Prostirat će se na 102,000 m2 zemljišta na kojem će nastati projekt sa 33,000 m2 prodajne površine. Trgovački i zabavni centar Lumini imati će jednu etažu te veliki parking od 1,360 parking mjesta koja će biti dostupna sa čak četiri ulaza, odnosno izlaza.

Dm - drogerie markt, Hrvatski Telekom te Technomarket (K i K Elektronika) novi su partneri shopping centra Lumini koji su, uz već postojeće Algoritam, Blitz-Cinestar, Limoni parfumerije i mnoge druge, prepoznali potencijal prvog trgovačkog i zabavnog centra treće generacije koji se gradi na sjeveru Hrvatske.

U povodu potpisivanja Ugovora o zakupu sa novim ključnim zakupcima, Domagoj Pavlek, direktor razvoja projekata u Verdisparu, izjavio je: „Novi zakupci, kao i ostali cijenjeni brandovi i tvrtke s kojima smo potpisali Ugovore o zakupu, na proljeće sljedeće godine posjetiteljima će otvoriti trgovine u centru Lumini. To je dobar pokazatelj uspješnosti procesa iznajmljivanja kao i uspostave novih partnerskih odnosa na projektu Lumini. U prilog tome idu i  aktualni pregovori s drugim potencijalnim domaćim i međunarodnim partnerima za njihov trgovački prostor u Lumini shopping centru." U Verdisparu također ističu kako radovi na izgradnji centra Lumini napreduju prema postavljenom planu te da je širenje mreže partnera ujedno dokaz da su vodeće tvrtke prepoznale da se radi o perspektivnom projektu i pouzdanom investitoru. Dodana vrijednost svakako se odnosi i na činjenicu da je riječ o iznimno atraktivnoj lokaciji kojoj izravno gravitira oko 400,000 hrvatskih građana te je lako i brzo dostupna i iz susjednih zemalja, Slovenije i Mađarske.

Osim izvrsne infrastrukture i konstantnog gospodarskog napretka ovog dijela Hrvatske, prednost Lumini trgovačkog centra je i činjenica da ovaj, najgušće naseljeni dio države sa stabilnom ekonomijom, još nema svoju shopping destinaciju zbog čega centar Lumini ima sve preduvjete za shopping odredište sjevera Hrvatske. U centru Lumini u više od osamdeset prodajnih jedinica, osim vrhunskih svjetskih modnih brandova, buduće posjetitelje očekuje i multipleks sa šest kino dvorana, hipermarket, igraonica za djecu, restorani i kafići te raznovrstan zabavni sadržaj koji će uz dobar shopping pružiti i mnogo zabave.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se