Luksuzni pametni sat LG Watch Urbane Luxe stiže u listopadu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2015.

0

LG Watch Urbane Luxe

LG Watch Urbane Luxe

U suradnji s američkom kompanijom REEDS Jewelers, LG Electronics (LG) će predstaviti premium pametni sat u limitiranom izdanju – LG Watch Urbane Luxe

Ovaj luksuzni nosivi uređaj ukrašen je 23-karatnim zlatom i remenom od krokodilske kože, a dolazi u ekskluzivnoj sjajnoj kutiji. Bit će dostupan od kraja listopada po cijeni od oko 1.200 američkih dolara.

Elegantnom izgledu uređaja LG Watch Urbane Luxe doprinosi preklopna kopča koju je osmislio Louis Cartier 1910. Remen od krokodilske kože je ručno rađen, a za njegovu je izradu potrebno 50 zasebnih procesa koje provodi 30 iskusnih stručnjaka za kožu. Zlato od 23 karata je tvrđe od 24-karatnog zlata koje se obično koristi u izradi nakita te teže od 18-karatnog karakterističnog za tradicionalne luksuzne satove

"Nosive uređaje ne treba smatrati produžetkom pametnog telefona, nego zasebnim uređajem", rekao je Chris Yie, potpredsjednik marketinških komunikacija u kompaniji LG Mobile Communications. "Ovo spajanje zanatske stručnosti i tehnologije predstavlja prirodnu evoluciju pametnih satova koji se od hardvera pretvaraju u modne dodatke. Mislimo da je ovo dobar smjer za nosive uređaje i želimo potaknuti tu transformaciju".

Svaki od 500 satova u limitiranom izdanju imat će utisnut vlastiti serijski broj koji će pokazati njegovu autentičnost te će na početku biti dostupan u SAD-u za prednarudžbe na www.reeds.com u rujnu ili u dućanima REEDS Jewelers. Posjetitelji sajma IFA moći će vidjeti LG Watch Urbane Luxe na LG-jevom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna.


VIŠE O TEMAMAsatoviChris Yieručni satovipametni satoviLG ElectronicsREEDS Jewelers
Povezano