Lukabu donosi kolekciju vjenčanica 'Eden Love'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2022.

0

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

Kolekcija vjenčanica Marine Jerant iz modne kuće Lukabu za 2023. godinu više su od same kolekcije - one predstavljaju emociju i osjećaj

Posvećena suptilnoj senzualnosti žene i ženstvenosti kojom zrači zaljubljena žena, dizajnerica je kreirala 7 vjenčanih kreacija koje naglašavaju upravo ono što inspirira i pokazuje mladenku u najsenzualnijem i najranjivijem momentu njezina života.

Make up / Aura beauty centar

Make up / Aura beauty centar

Upravo zato kreacije se razlikuju te su bez naramenica, golih leđa, dugačkih rukava, pripijene, dok su neke voluminozne, a sve ih krase pročišćene linije kao simbol vječne klasike s malim modernim minimalističkim zaokretom.

Frizura /  K_o_s_a

Frizura / K_o_s_a

"Ova kolekcija savršeno usuglašava svevremenost i vječnu zanesenost zaljubljenosti. Iz tog razloga vjenčanice jesu sofisticirane i imaju eleganciju koja će biti prepoznatljiva i na fotografijama vjenčanja koje budete gledale za 20 godina.

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

One su nastale vođene time da je ljubav vječna, jednako kao što su i krojevi koje sam stvarala vodeći se klasikom krojenom čipkom, voluminoznim elementima i detaljima." rekla nam je dizajnerica koja nam je otkrila da je glavni motiv za ovu kolekciju upravo osjećaj zaljubljenosti koji i sama trenutno osjeća te je svoju kreativnu inspiraciju pronašla upravo dopuštajući tom osjećaju da ju vodi kroz rad i stvaranje.

Model / Martina Hederić

Model / Martina Hederić

"Kroz iskrenu zaljubljenost, pronašla sam nove dijelove sebe - nježnost, privrženost, ranjivost i senzualnost, a te sam motive utkala u krojeve koji svaki za sebe pričaju jedan maleni fragment  iz iskrene ljubavne priče. Želim da svaka moja mladenka u vjenčanicu koju odabere iz ove kolekcije utka jednako lijepu ljubavnu priču i uspomenu svoje ljubavi, kao što sam i ja dok sam ih stvarala.", kaže Marina Jerant.


VIŠE O TEMAMALukabuMarina Jerantvjenčanicevjenčane haljinesvečane haljinebijela boja
Povezano