Zavirite u Bershkinu kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2016!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.05.2016.

283

Otkačena, zabavna i seksi - tako bi se u najkraćim crtama mogla opisati nova kolekcija kupaćih kostima high-street branda Bershk

Ne moramo čekati kalendarski start ljeta, sezona kupanja (bar za one najsretnije i najbliže moru) već je počela! Hrvatska se na prijelazu iz svibnja u lipanj "prži" na temperaturama koje dostižu i 28-29 stupnjeva, a u svijetu mode i šopinga potraga za badićima i krpicama za plažu već uveliko traje.
Neki će posegnuti za luksuznim dizajenrskim komadima, dok će ostali (koji su ipak u većini) ormar i ovog ljeta osvježiti trendi modelima cjenovno pristupačnih high-street brandova. U toj kategoriji među prvim pikovima nalazi se Bershka, koja je za nadolazeće ljeto pripremila šarenu, razigranu i rasplesanu kolekciju badića osvaja bojama, zavodljivim oblicima, maštovitim detaljima i mladenačkom energijom po kojoj je ova etiketa prepoznatljiva diljem svijeta.
Bershkini bikiniji ukrašeni su šarenilom cvjetnih i tropskih uzoraka, boemskim detaljima u stilu 1970-ih, "štreberskim" paisley printom, prugicama i resicama. Za ljubiteljice jednodijelnih kupaćih kostima tu su modeli s otkačenim natpisima te u smjelim kombinacijama najnježnijih boja.

Najbolje kostime iz Bershkine kolekcije za ljeto 2016. pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAbadićiBershkakupaći kostimijednodijelni kupaći kostimibikinidvodijelni kupaći kostimipaisley print
Povezano