Loredana Bahorić i Charlie Design i dalje vjerni crnoj boji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2018.

1

Avangardne modne bajke u crnoj boji zaštitni su znak Charlieja, ali predstavljanje kolekcije u samo jednoj /ne/boji nije nimalo lak zadatak

Kod Loredane Bahorić je crna boja duboko prisutna u DNK brenda i kod Charlieja je to nešto potpuno prirodno. Prisutnost samo crne boje, koja nosi cijelu priču, toliko je snažna da vizuali djeluju upravo suprotno; gotovo ispunjeni bojom. Kolekcija je esencijalna i progresivna; minimalistička a pritom puna tihe strasti. Dinamika je dobivena kontrastnim teksturama, našivene aplikacije stvaraju dvodimenzionalan dojam, a krzno služi kao okvir osobnosti.  Ženu, kako je u svojim inspirativnim pričama vidi Lori, nježno i istovremeno snažno,  utjelovila je mlada Petra (iz agencije Relatum).
Sinergiju između Lori i Charlieja i Mare Milin ne treba posebno naglašavati. Njihova suradnja počela je davne 2007, a ovo je 14a kampanja koju rade zajedno. Jedni od najdojmljivih vizuala, vezanih za Hr modu, proizašli su upravo iz ove tvornice snova. Sama kampanja snimala se u istom danu kad i kampanja za Spirit by T.B. te smo u jednom momentu odlučili preklopiti modele te dobili sjajne neočekivane vizuale.

VIŠE O TEMAMACharlie Designcrna bojaLoredana BahorićMare Milin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se