L’Oréal u Zagrebu predstavio maskaru Telescopic Lift

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2023.

0

Foto: John Pavlish, Matej Jurčević

Foto: John Pavlish, Matej Jurčević

Oči uokvirene gustim i dugim trepavicama sinonim su za ljepotu, a sve više žena u potrazi je za maskarom, koja ih neće iznevjeriti kada je u pitanju podizanje i izduživanje trepavica

Sinoć je Francuski paviljon, na jednu večer  pretvoren u glamuroznu svemirsku platformu, s kojeg je lansirana posljednja inovacija koja nam dolazi iz L’Oréal Paris laboratorija – nova, Telescopic Lift maskara, koja stiže s ekskluzivnom četkicom dizajniranom za podizanje i uvijanje trepavica.

Na što mislimo kada kažemo da Telescopic Lift podiže trepavice na višu razinu? Zahvaljujući dvostranoj četkici, koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, maskara pruža više učinaka u isto vrijeme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Složit ćete se, to je sve što želimo od maskare.

Dodatno, Telescopic Lift je pogodna kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktne leće. Njena formula je obogaćena ceramidima, dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, a čini trepavice do čak +5mm dužim i pruža volumen do 36h.

Oči uokvirene gustim i dugim trepavicama sinonim su za ljepotu, a sve više žena u potrazi je za maskarom, koja ih neće iznevjeriti kada je u pitanju podizanje i izduživanje trepavica. Isprobavši novu Telescopic Lift maskaru***96% žena primjećuje da su im trepavice izduženije,  91% žena tvrdi da su im trepavice podignute, a 87% žena potvrđuje da maskara daje instant volumen trepavicama.

Foto: John Pavlish, Matej Jurčević

Foto: John Pavlish, Matej Jurčević

Da bismo se pogledom u teleskop vinuli u neslućene visine, njime je potrebno znati ispravno rukovati, a da bismo svoje trepavice produžili za čak 5 mm, potrebna su svega dva vrlo jednostavna koraka. Prednjom, širokom stranom četkice nanosi se prvi sloj maskare, a zatim se bočnom, užom stranom četkice trepavice raščešljaju i izduže.


VIŠE O TEMAMALOrealmaskaratrepavicedekorativna kozmetika
Povezano