L'Oréal donosi tri izvrsna proljetna make-up noviteta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.04.2019.

6

L'Oreal: make-up za proljeće/ljeto 2019.

L'Oreal: make-up za proljeće/ljeto 2019.

Iz L'Oreala nam stižu tri odlična proljetno-ljetna make-up noviteta - Rouge Signature, Infaillible more than concealer i Superliner flash cat eye

Rouge Signature

Rouge Signature

Rouge Signature

Rouge Signature je novi mat tekući ruž iz L’Oréala Paris. Krasno naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Obilježava ga visoka pigmentacija, lagan osjećaj na usnama, te dugotrajan mat efekt. Pokaži stav bojom koju nosiš!

 

Infaillible more than concealer

nfaillible more than concealer

nfaillible more than concealer

Infaillible više od korektora može se koristiti i kao tekući puder. Pruža potpunu pokrivenost, prirodan izgled za dio ispod očiju ili cijelo lice. Uvijek traži više.
 

Superliner flash cat eye

Superliner flash cat eye

Superliner flash cat eye

Superliner flash cat eye novi je tuš za oči jednostavan za uporabu. Puža savršeno iscrtan luk u trenu. Otporan je na vodu te otporan na pogrešne poteze. Naime, uz tuš za oči dolazi šablonica za iscrtavanje savršenog luka, koja se odvaja od pakiranja. Savršeno nanošenje tuša više ne mora biti stvar sreće ili slučajnosti. Bez obzira volite li više “mačkasti” izgled ili još odvažniji od toga, naša inovativni šablonica za nanošenje tuša omogućava da izvučete precizan luk, jasnih rubova čak i kada vam ruka zadrhti na vanjskoj liniji kapka.

VIŠE O TEMAMAtuš za očiLOrealruž za usnetekući ruževiruževi za usnekorektoritekući puderikozmetika
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se