L'Oréal lansirao prvi make-up za kosu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2018.

8

L'Oréal predstavlja Colorista Hair Make up

L'Oréal predstavlja Colorista Hair Make up

L'Oréal Paris u potpunosti preokreće svijet ljepote i dovodi u pitanje sve što ste znali o boji kose zahvaljujući prvom make upu za kosu

Izbjegavanje obvezivanja novi je standard. Godinama žene nisu mogle promijeniti svoj izgled kao što su mijenjale odjeću jer su imale istu boju kose. No danas trendovima upravljaju hashtagovi, pinovi i lajkovi, a najmoderniji izgledi mogu trajati jednu sezonu ili tek toliko koliko vam je potrebno za prelazak na sljedeću sliku u aplikaciji.

L'Oréal Paris u potpunosti preokreće svijet ljepote i dovodi u pitanje sve što ste znali o boji kose zahvaljujući prvom make up-u za kosu. Nježna žele formula sadrži pigmente make upa, s paletom od 17 nijansi. Ne ostavlja tragove, ne zahtijeva obveze i ispire se šamponom.

Foto: L'Oréal Paris

Foto: L'Oréal Paris

L'Oréal unosi nešto sasvim novo u svakodnevnu žensku rutinu ljepote uz Colorista Hair Make up. Zahvaljujući Colorista Hair Make up, dijevojke mogu mijenjati svoj izgled svakog dana u tjednu uz beskrajne mogućnosti. Stvarajte i poigrajte se bojom kose kao što se igrate sjenilom za oči. Otkrijte potpunu paletu boja za beskrajan broj kombinacija. Bez obzira na to jeste li plavuša, brineta ili crvenokosa, uvijek ćete pronaći nijansu koja vam odgovara.

L'Oréal predstavlja Colorista Hair Make up, revolucionarnu formulu koja je postojana, ne ostavlja tragove na koži i potpuno je neobvezujuća.


- Nježnu žele teksturu možete nanijeti vrhovima prstiju, rukavice nisu potrebne!
- Polimerom za stiliziranje preuzetim iz tehnologije Elnett učvršćuje se boja na kosi i sprječava ostavljanje tragova, a da to ne utječe na češljanje kose.
- Pigmenti koji dolaze izravno iz dekorativne kozmetike dodaju boju vašoj kosi i ispiru se šamponom.

A tajna boje? Mješavina bisera i pigmenata iz sjenila za oči za intenzivniji rezultat: izraženija boja, bolje prekrivanje i vidljivost. Baš kao i s make up-om, možete stvoriti beskrajan broj izgleda bez obveze! Ispire se šamponom. Obojite kosu danas, a sutra je već možete promijeniti.
Nije potrebno izbjeljivati niti posvjetljivati kosu, tako da se brinete napokon mogu zabavljati kao i plavuše s vrlo jarkim nijansama, kao što su raspberry, dirty pink, navy blue i green... Jedino što sada preostaje jest odabir boje!


VIŠE O TEMAMAboje za kosumakeup za kosuLOrealbojanje koseColorista Hair Make up
Povezano