LOOKBOOK: U Zaru je stigla izvrsna kolekcija nadahnuta 1970-im

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 22.10.2018.

49

Nova kolekcija španjolskog high-street diva Zare donosi snažnu dozu sedamdesetih začinjenu trendovskim pečatom prijelaza iz 2018. u 2019.

Romantične, nemarne, hedonistički orijentirane, po svemu posebne... Lude sedamdesete nepresušna su modna inspiracija, a u potrazi za nadahnućem Zarini dizajneri još jednom su swe vratili u ovu uzbudljivu modnu dekadu.
Nova kolekcija španjolskog high-street diva donosi snažnu dozu sedamdesetih začinjenu trendovskim pečatom današnjice, a priču prati inspirativan lookbook sa supermodelom Edie Campbell u glavnoj ulozi.
Eddie je u ključnim jesensko-zimskim komadima, od širokih hlača i ženstvenih suknji do vrućih komada s kariranim i životinjskim uzorkom, pozirala pred objektivom modnog fotografa Gregoryja Harrisa, i na anjbolji način nam pokazala što odabrati iz jesenske zbirke nadahnute 1907-im - i kako sve to nositi. Lookbook "70’s Show" pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAširoke hlačekarirani kaputiZaraEdie Campbellsedamdesetelookbook
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se