Look tjedna miriše na proljeće: To se zove styling bez greške!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.02.2019.

15

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednu dobru modnu izdvedbu u različitim nijansama smeđe, savršenu za prijelaz iz zime u proljeće, protekle nam je subote pokazala ova zagrebačka fashionistica

Priča o bojama - i kada je riječ o odlazećoj zimi, i kada govorimo o nadolazećem proljeću - obično se svodi ili na ekstremne crne kombinacije, ili pak na vrišteće, upadljive tonove poput žute, zelene, ružičaste i plave. No, na paleti boja postoji još jedna zanimljiva, bezvremenska točka koja nudi bezbrojne mogućnosti. Svi tonovi smeđe, od bež do njenih tamnih izdanja, uvijek su dobra ideja, a nova kolekcija Massimo Duttija otkriva nam da će ova shema boja biti popularna i u proljetnim danima.
Jednu dobru modnu izdvedbu u različitim nijansama smeđe, savršenu za prijelaz iz zime u proljeće, protekle nam je subote pokazala ova zagrebačka fashionistica. Vrlo zanimljivu vestu i suknju uskladila je s upečatljivim kariranim kaputom, a styling je zaokružila ravnim gležnjačama, luksuznom torbicom s prepoznatljivim dizajnerskim uzorkom i interesantnim sunčanim naočalama koje kao da su stvorene baš za ovu kombinaciju.


Bez sumnje, jedna od najboljih kombinacija u prvoj polovici veljače! Slažete li se s tom ocjenom?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicakarirani kaputiZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se