Look o kojem se priča: Severinine čarape modni su događaj dana!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.05.2019.

0

Severina | Foto: Goran Perešin

Severina | Foto: Goran Perešin

Severinina promocija novog albuma 'Halo' u punom je jeku, što dokazuje i jučerašnje potpisivanje albuma u prostorijama 'Nove ploče' u Bogovićevoj ulici u Zagrebu

U Bogovićevoj se okupio veliki broj Severininih obožavatelja, kojima se tom prilikom ispunila velika želja – druženje i fotografiranje s jednom od najvećih hrvatskih zvijezda, kao i potpisivanje najprodavanijeg albuma u regiji.

Osim toga, svi prisutni uspjeli su dobiti informacije o daljnjim Severininim aktivnostima, koncertima i planovima. Tako je već za danas najavljeno potpisivanje albuma u Ljubljani, no ono što će zasigurno ponovno razveseliti zagrebačke obožavatelje je najava službene promocije albuma, koja će se održati u sljedeći četvrtak, 16. svibnja, u klubu Opera.

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Za promociju albuma već sada se traži ulaznica, odnosno pozivnica više, a dvjesto najsretnijih istu može osvojiti putem Severininih društvenih mreža, na kojima se i nalaze detalji nagradnog natječaja.

VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se