LOOK MJESECA? 'Savršeno, ovako nešto odavno nismo vidjeli!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.04.2017.

483


Ova Zagrepčanka kombinirala je trendovsku kariranu košulju s ispranim trapericama i ženstvenim bijelim kaputićem, a svoj je fantastični styling zaokružila bojom strasti


Špica je, nema sumnje u to, jedno od najuzbudljivijih mjesta u Zagrebu! Travanj je, kao što smo već više puta zaključili, donio pravu eksploziju proljetnih trendova, boja i uzoraka, a dobre kombinacije pristižu nam kao na pokretnoj traci.

Nije lako izdvajati najbolje, jer svaki styling nosi nešto posebno, ali ovaj look definitivno zaslužuje koju riječ i, ako je suditi po reakcijama, mogao bi se naći u krugu najboljih u cijeloj 2017. godini.

Ova Zagrepčanka kombinirala je trendovsku kariranu košulju s ispranim trapericama i ženstvenim bijelim kaputićem, a svoj je fantastični styling zaokružila bojom strasti, točnije - crvenim cipelama s remenčićima i zakovicama te glamuroznom torbicom luksuzne modne kuće Celine.

"Savršeno. Ovako nešto ženstveno, stilizirano i damski dugo nisam vidjela. Nikakav nakaradni kič, a tako posebna i elegantna! Čista 5!!!", tako glasi najlajkaniji komentar na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu.

Slažete li se s ovim komentarom i kako vi ocjenjujete kombinaciju?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekarirane košulje
Povezano