Londonski brand COS otvara online shop za Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2020.

0

Foto: Zoë Ghertner

Foto: Zoë Ghertner

Modni brand iz Londona koji nadahnuće crpi iz umjetnosti i suvremene kulture poznat je po kolekcijama u kojima se inovativan dizajn kombinira s bezvremenskim stilom

Ono što su mnogi godinama priželjkivali kako bi skratili svoje muke zbog odlazaka u kupovinu u inozemstvo, sada se ostvaruje. Londonski brand odjeće COS od četvrtka 14. svibnja dostupan je za hrvatsko tržište, i to na adresi cosstores.com.
Tvrtka COS najavljuje otvaranje cosstores.com funkcionalne online trgovine u Hrvatskoj. Modna robna marka iz Londona, koja nadahnuće crpi iz umjetnosti i suvremene kulture, poznata je po kolekcijama u kojima se inovativan dizajn kombinira s bezvremenskim stilom, tako da svaki komad možete nositi i dulje od jedne sezone.
Mrežna trgovina u Hrvatskoj se otvara s kolekcijom za sezonu proljeće/ ljeto 2020. koja istražuje praktičnost i inovativne materijale, kao što su prirodno obojene tkanine i sjajni traper. Teksturom i konstrukcijom ističe se kroj, a haljine krase utkani detalji. Sjajna tvrdo uvijena tkanina kombinira se s pamukom u majicama proizvedenim na nov način.

COS za proljeće/ljeto 2020.

COS za proljeće/ljeto 2020.

Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je više održivih izvora. To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.

VIŠE O TEMAMACOSonline shopping
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se