Lokomotiva na Cro A Porteru: Novi brand Lane Puljić i Luke Grubišića

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.10.2012.

0

Lana Puljić i Luka Grubišić

Lana Puljić i Luka Grubišić

Lokomotiva je novi modni brand koji će finalnog dana Cro A Portera, 20. listopada, predstaviti Luka Grubišić i Lana Puljić

Luka Grubišić je jedan od najoriginalnijih dizajnera na hrvatskoj modnoj sceni. Lana Puljić je njegova bolja polovica, studentica arhitekture i zagrebačka trendseterica. Ove sezone udružili su se u brendu Lokomotiva, a zaštitno lice nove modne poslastice je Bojana Gregorić. Prema njihovim riječima, Lokomotiva označava slobodu i pozitivna je sila koja ih tjera prema naprijed, simbol je njihove modne revolucije.

U stvaranju kolekcije inspirirali su nas bezvremenski vintage komadi, ali i aktualni trendovi

Brand Lokomotiva je namijenjen ženi koja je neovisna, zna što želi i što je najvažnije, zna kako to postići. Lokomotiva je njen savršen pogon, a njeno gorivo je ženstvenost. Iznimno nosivi odjevni komadi koji teže kršenju trendova i vremenskih barijera, visoka kvaliteta  i pažnja u detaljima čine ovu kolekciju dugoročnom investicijom.

"U stvaranju kolekcije inspirirali su nas bezvremenski vintage komadi te, naravno, tekući trendovi; tako da je kolekcija istovremeno vrlo vintage i vrlo moderna", objasnila je Lana. Modni znalci koji su imali prilike vidjeti kolekciju ugodno su iznenađeni novim Lukinim estetskim izričajem.

> INTERVJU Luka Grubišić: Hrvatska i američka moda su dva različita svijeta

Lokomotiva je netipičan dizajnerski brend, a uz to i vrlo pristupačna. Cijene će se kretati od oko 1000 do 1800 kuna za haljine, a bit će i majica s printom, metalnoga nakita te remenja. Prednost ovakvog pristupa je što se dobiva dizajnerski komad visoke kvalitete financijski dostupan svakome.

Zadovoljni rezultatima suradnje, Luka i Lana su i samu reviju osmislili kao show koji u svakom detalju odražava duh brenda, te za publiku na Cro A Porteru spremaju i neka iznenađenja.


VIŠE O TEMAMALokomotivaLuka GrubišićLana PuljićCroAPorterBojana Gregorić
Povezano