Lodoli underwear: Mačizam na hrvatski način

Piše: CroModa.com
Objavljeno 03.08.2010.

0

Nova zaštitna lica domaće modne marke Lodoli underwear su Tomislav Maržić i Ivor Jurjević

Nova zaštitna lica domaće modne marke Lodoli underwear su Tomislav Maržić i Ivor Jurjević

Lodoli underwear

Lodoli underwear

Brand Lodoli underwear je inovativan i iznimno kvalitetan primjer kako dobar dizajn pretočiti u industrijsku proizvodnju i ponuditi domaćem i svjetskom tržištu. U ove dvije godine već se uspio probiti i na američko-kanadsko i australsko tržište.

Da bi stvar bila zanimljivija, Lodoli underwear posebno ističe muški asortiman koji nudi inovacije poput push-up muškog rublja i kupaćeg programa. Lodoli redovito izbacuje kolekcije za sezonu unaprijed, angažira mlade kreativne nade te posebnu pozornost pridaje odabiru materijala. Na domaćem tržištu dostupan je u dvije vlastite trgovine u Zagrebu, a uskoro se otvara i treća.
 
Lodoli underwear

Lodoli underwear

Za posljednju kampanju Lodoli underweara snimateljsku i redateljsku palicu preuzeo je mladi i vrlo ambiciozni fotograf Danijel Galić iz Matulja kraj Rijeke. Vizija fotografa je bila prikazati urbanog muškarca kojem su važni udobnost i kvaliteta, a usto i naglasiti  simbole hrvatstva poput perjanice i glagoljice, koji su kao detalj prikazani u novoj kolekciji.

Zaštitna lica nove Lodolijeve reklamne kampanje su Tomislav Maržić i Ivor Jurjević .

Za lokaciju snimanja odabran je Kvarner. Kolekcija je prikazana u okružju robusnih akcija mačizma, vrlo popularnih u našoj muškoj populaciji. Pogledajte galeriju fotografija:

{gallery}zp21/lodoli1{/gallery}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se