Ljeto u bijelom: Mangovi trendi prijedlozi za ekstremne vrućine

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 18.04.2013.

286

Ljeti se najugodnije osjećamo u bijelom. Mango jer na ovo činjenici izgradio izvrstan ljetni katalog koji nas vodi u egzotičnu Afriku.

Mango nas ovog ljeta vodi u Maroko i egzotične afričke pustinje na krilima lookbooka s prelijepom, zelenookom litvanskom manekenkom Editom Vilkeviciute, koja nam otkriva sve čari laganih bijelih komada stvorenih za vrućine. Pa čak i one afričke! Ključni komadi su bijele hlačice i bijele traperice (taj trend smo već obradili), prozračne bluze i majice te ženstvene bijele haljine i suknje obogaćene romantičnom čipkom.

Bijelo ljeti odlično ide sa različitim nijansama smeđe i dodacima u safari stilu. Must-have su ugodne bijele maksi haljine, bijele traper jakne i ravne smeđe sandale, dok za one odvažnije i u modnom smislu ekstremnije cure Mango predlaže - gležnjače i čizme! Ako vam iste nisu smetnja na plus 40, bit ćete jako IN.

Izgled prave svjetske putnice upotpunite komadima s etno printevima i motivima te ležernim ljetnim šeširima i veselim nakitom. Katalog pod nazicom 'Desert Sun' te par Mangovih 'turističkih' kombinacija za ljeto 2013. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAMangoravne sandalekratke hlačicesafari stilEdita Vilkeviciutesuknjehlačicešeširi
Povezano