Ljeto je u zraku: Pogledajte trendi kupaće kostime iz H&M-a!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.04.2016.

866

Na H&M-ovim policama već vas čeka bogata kolekcija jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima za nadolazeće ljeto

U svijetu mode nikada nije rano za predstavljanje novih kolekcija. Štoviše, kada je riječ o kupaćim kostimima, polovica travnja čini se kao idealan tajming za upoznavanje s trendovima za plažu, posebno kada živite u zemlji koja živi od mora i - za more. I koja se može pohvaliti jednom od najljepših obala svijeta. Ljeto je pred vratima, a oni najsretniji sezonu kupanja otvorit će već u svibnju. A svi vrlo dobro znamo da kupanja i ljetnog uživanja nema bez trendi kupaćeg kostima!

H&M je već pokazao dobar dio svojih modnih aduta za plažu i bazen, na virtualnim i stvarnim policama ovog sveprisutnog high-street branda zavladalo je ljetno šarenilo koje budi želju za totalnim prepuštanjem suncu i moru.

Nova kolekcija vrvi seksi modelima, i jednodijelnim i dvodijelnim, šarenim cvjetnim uzorcima, grafičkim crno-bijelim poigravanjima, prugicama, egzotikom, romantikom... I neizbježnim "malim" crnim i bijelim bikinijima, koji su mnogima vječni prvi izbor.

U novu kolekciju kupaćih kostima s potpisom H&M-a zaronite u galeriju fotografija. I spremno dočekajte najtopliji dio godine!


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiH&Mbadićijednodijelni kupaći kostimidvodijelni kupaći kostimibikinicvjetni uzorak
Povezano