Ljeto 2020. u H&M-u: Stiže nova kolekcija, evo što donosi...

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.05.2020.

0

Foto: Philip Messmann

Foto: Philip Messmann

Romantični šeširi, elegantne bijele hlačice, ženstveni topovi u veselim bojama poput žute i ružičaste... to su neki od najvećih H&M-ovih aduta za ljetni dio sezone.

I modna industrija se pokušava oporaviti od koronakrize, high-street brandovi mame nas novim lookbookovima i kampanjama, sve je podređeno ljetnim pravilima modne igre.

Na tom tragu je i švedski div H&M, koji najtopliji dio godine otvara serijom neodoljivih modnih razglednica koje nam govore sve o trendovima za drugi dio aktualne sezone.

H&M za ljeto 2020.

H&M za ljeto 2020.

Novu H&M-ovu priču snimio je modni fotograf Philip Messmann uz pomoć stilistice Lised Lindqwister te vizažista Ignacija Alonsa.

Foto: Philip Messmann

Foto: Philip Messmann

Nova kolekcija u znaku je laganih materijala i onih divnih boja zbog kojih obožavamo ljeto, od bijele do žute, svih nijansi ružičaste te boje fuksije.

H&M

H&M

U prvom su planu romantični ljetni šeširi, elegantne bijele hlačice visokog struka, beskrajno ženstvene i naizgled jako udobne maksi haljine s volanima i prozračnim elementima, prugasti komadi i, naravno, cijeli set zavodljivih krpica za plažu.

Philip Messmann

Philip Messmann

Ukratko - dobra pozivnica za jednu pravu rundu ljetnog šopingiranja u vama najbližoj H&M trgovini.

Philip Messmann

Philip Messmann

Nadahnite se i spremno dočekajte prve dane objektivno najljepšeg dijela godine!


VIŠE O TEMAMAH&Mhaljinelookbookduge haljinekratke hlačiceslamnati šeširiPhilip Messmann
Povezano