Ljetni party s potpisom H&M-a: Od sandala do čarobnih haljina!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.05.2016.

666

Od nabrijanih sandala s resicama i preslatkih torbica do čarobnih maksi haljina - H&M je pripremio sve sastojke neophodne za savršene ljetne partyje

Ljetni party s potpisom H&M-a

Ljetni party s potpisom H&M-a

Novi ljetni update stiže nam iz H&M-ove kreativne tvornice, i to u obliku fantastičnog lookbooka s nekoliko maštovitih party kombinacija koje slijede najvruće trendove sezone! Ljeto nam se bliži, a jedan od njegovih sinonima jesu upravo brojne više i manje svečane prigode te opuštajući tulumi u toplim noćima.

Ako želite biti spremni za sve te hedonističke izazove, morate dobro posložiti svoju ljetnu modnu slagalicu. Razloga za paniku nema, jer H&M-ova serija inspirativnih fotografija pod nazivom "Party Parade" izvrstan je vodič kroz ljetnu modnu džunglu!

Resice su i ovog ljeta jedna od ključnih modnih riječi, krase baš sve party komade, od ravnih sandala i glamuroznih sandala na visoku petu preko glamuroznih torbica do kratkih hlačica i suknji. Najljepši i najbajkovitiji dio ove party priče svakako su čarobne ljetne maksi haljine koje će vas pretvoriti u elegantnu princezu. Ako ste spremni za malo pravog uzbuđenja - žuta boja je u ovom slučaju prijedlog broj jedan!

15 udarnih party komada iz H&M-ove kolekcije za ljeto 2016. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mcipeleštiklemaksi haljineparty haljinetorbicesandalemaksi suknjesandale s resicamahaljine za izlaske
Povezano