Koncerti koje ne smijete propustiti u kolovozu i rujnu

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 07.08.2019.

0

Ljetni eventi

Ljetni eventi

Kolovoz je vrijeme kada koncertna sezona u Zagrebu nije bogata, ali u ostatku Hrvatske itekako je. Donosimo preporuke za najbolje koncerte!

Ljeto je vrijeme kada se koncertna sezona prebaci na more, a na obali se i ove godine može pronaći mnoštvo zabavnih koncerta koje vrijedi posjetiti, baš kao i festivala u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Nadamo se da ćete uspjeti otići na bar jedan od njih!

1. Dubioza Kolektiv u Puli

Već legendarni band protrest će pulsku Arenu u subotu, 10. kolovoza. Ako ste za ogromnu količinu energije, veselja i zabave, evo kuda morate ići!

2. Eros Ramazzotti u Opatiji

Slavni talijanski pjevač nastupit će u Opatiji na Ljetnoj pozornici u četvrtak, 15.8. u 20 sati. Ljetna doza romantike s njim je osigurana!

3. Morcheeba u Rovinju

Band koji je itekako dobro poznat na našim prostorima ponovno će nas zabaviti, ovoga puta u Rovinju u prostorima bivše Tvornice duhana Rovinj, u subotu 17.8.

4. Špancirfest

Jedan od najdražih kontinentalnih festivala održat će se od 23.8. do 1.9. Svratite do bivšeg glavnog grada Hrvatske i uživajte u brojnim koncertima.

5. Michael Buble u Zagrebu

Jedan od najvećih koncerata ovog (kasnog) ljeta održat će se u zagrebačkoj Areni. Zagrebačka doza šarma i romantike čeka vas 16. rujna.


VIŠE O TEMAMAljetni koncertikoncertiDubioza kolektivŠpancirfestMichael BubleMorcheebaEros Ramazzotti
Povezano