Manikure koje možete napraviti sami, pogledajte što je IN

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 02.07.2019.

0

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pogledajte najatraktivnije, ljetne trend manikure koje možete napraviti i sami, bez puno muke i utrošenog vremena!

Svaka žena voli imati lijepe i sređene nokte, no odlazak kozmetičaru nije uvijek moguća opcija, stoga smo ovog puta za vas izdvojili manikure koje će se nositi ovog ljeta, a koje možete napraviti sami, bez puno muke i utrošenog vremena. U nastavku pogledajte popularne manikure, s još popularnijeg instagrama!

1. Jarke boje

Jarke boje su odličan izbor za ljeto. Pronađite lak za nokte u vašoj omiljenoj boji i ne zaboravite prozirni top coat, kako bi vaši nokti zaista zasjali!

2. Točkice
View this post on Instagram

Check out this season's sleekest mani: Spot On.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on


Ovu trendi manikuru možete vrlo lako napraviti sami, a sve što vam je potrebno su dva laka za nokte - jedan za bazu, i jedan s kojim ćete napraviti točkice! Upotrijebite svoju maštu i osmislite jedinstveni dizajn!

3. Francuska manikura

Francuska manikura ponovo je IN! Vrlo je elegantna, a nije ju teško napraviti, a ako ju želite malo “začiniti”, zamijenite klasičnu bijelu boju sa zlatnom, poput dizajna na slici.

4. Cvjetni uzorak

Poigrajte se različitim bojama i iscrtajte svoje nokte veselim cvjetićima. Garantiramo da vaša manikura neće ostati nezamijećena!

5. Mat boja

Nokti mat boje vrlo su efektni, a sve što vam za njih treba je lak vaše omiljene boje, i mat top-coat kojeg možete pronaći u gotovo svakoj drogeriji!
VIŠE O TEMAMAManikurefrancuska manikuranoktimat nokticvjetni uzorakjarke bojesavjeti
Povezano