Ljepotice velikog srca: Taylor Swift iznad svih

Piše: Tea Marić, Zagreb, New York
Objavljeno 27.12.2012.

0

Taylor Swift | Foto: Marie Claire

Taylor Swift | Foto: Marie Claire

Među zvijezdama koje su u 2012. pokazale najveće srce, nalaze se Taylor Swift, Miley Cyrus, Lady Gaga i Pink

U moru izbora za NAJ (bolje, najljepše, najseksepilnije, najbolje odjevene...) zvijezde svijeta u 2012. godini, pozornost nam je privukao jedan u kojem fizički izgled nije bio presudan. Do Something odabrao je 20 celebrityja koji su se istakli svojim humanitarnim djelovanjem i pokazali onu ljudsku stranu, koja je 21. stoljeću, nažalost, i nije baš na cijeni.

Ona je najmlađa osoba ikad koja je za humanitarni rad primila nagradu Ripple of Hope od centra Robert F. Kennedy

Najveće srce u godini kojoj se ovih dana zahvaljujemo na svemu pokazala je američka pjevačica Taylor Swift. "Ova country-pop zvijezda i dalje je na vrhovima svih ljestvica sa svojim novim albumom 'Red', ali to nije sve. Taylor je broj jedan u kategoriji celebrityja koji su pokazali dobrotu. Ona je najmlađa osoba ikad koja je za humanitarni rad primila nagradu Ripple of Hope od centra Robert F. Kennedy. Taylor je, također, donirala 4 milijuna američkih dolara (najveću svotu ikad!) Country Hall of Fame Museumu. Spomenimo još i da je tijekom cijele godine neumorno pomagala mladim ljudima koji se bore protiv raka...", kaže se u objašnjenju.

Mladoj Taylor svaka čast! Može biti sjajn primjer drugima. No, nije ona jedina ljepotica velikog srca. Na drugom mjestu je Miley Cyrus, njujorška pop diva Lady Gaga je četvrta, a Pink sedma. Iako nije baš omiljen, pohvale je zaslužio i Justin Bieber, koji je završio na petoj poziciji.


VIŠE O TEMAMATaylor SwiftLady GagaRipple of HopeDo SomethingDoSomething.orgMiley Cyrus
Povezano