Ljepotice sa špice u proljetnim komadima s mirisom ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2020.

0

Špicom vladaju opasno dobre traper i bomber jakne, a kao modna najava nadolazećeg ljeta tu su očaravajuće bijele bluze, hlače i haljine

Zagreb se uspješno oporavlja nakon koronakrize i potresa, iz tjedna u tjedan situacija izgleda sve bolje, a dobre vibre najlakše je uočiti i osjetiti na subotnjoj špici. Vrijeme je protekle subote bilo li-la, ali savršeno skockane zagrebačke ljepotice i  takvim su uvjetima pokazale ono najbolje iz riznice proljetnih trendova, a usput su najavile i neke nove trendove, koji će obilježiti ljeto 2020.

U ovoj prvoj kategoriji, vezanoj uz tekuće proljeće, dominiraju opasno dobre traper, kožne i bomber jakne s cvjetnim motivima, metalnim detaljima i trendovskim aplikacijama, hlače kožnog sjaja, baloneri i kulerske hudice.

U onoj drugoj pak kategoriji, koja jako miriše na ljeto 2020., u prvom su planu očaravajući bijeli komadi, od ženstvenih bluza do haljina i hlača.


Kada je riječ o obući, vidjeli smo niz efektnih modela sandala, natikača i tenisica.

U galeriji fotografija čeka vas četrdedetak novih kombinacija, uživajte u dobroj zagrebačkoj modi i spremno dočekajte prijelaz iz proljeća u ljeto 2020.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano