Plavuša u opasno dobrim čizmicama zasjala je na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Elegantne, profinjene i iznad svega zavodljive crne čizmice koje smo ulovili na špici najbolji su dokaz da popularni robusni modeli čizama imaju dobru alternativu

Puno smo proteklih tjedana pisali o čizmama, ovo je sezona u kojoj prolaze različiti modeli, i visoki i niski, i crni i bijeli, i robusni i.... Ženstveni! E pa, ovaj styling koji ide u krug najboljih koje smo vidjeli u studenom 2022. upotpunjen je jednim nadasve ženstvenim modelom obuće koji nam još jednom dokazuje i pokazuje da su visoke potpetice itekako dobar izbor za aktualnu sezonu.

Ova je plavokosa zagrebačka ljepotica složila besprijekornu kombinaciju koja osvaja elegancijom, a koja je konstituirana od četiri jako lijepa komada i profinjena komada koji mogu poslužiti kao dobra inspiracija za ostatak sezone.

Najveću pažnju privlače upravo zavodljive crne čizmice s potpeticom koje su se pokazale kao izvrstan izbor u kombinaciji s elegantnim bijelim kaputom i trendovskom dolčevitom u istoj boji, a cijelu priču dodatno je 'podigla' i prekrasna torba.

Definitivno zanimljiv izbor i komada i boja! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano