Ljepotica u H&M haljini nova je zvijezda zagrebačke špice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čarobna duga ljetna haljina u hit nijansi zelene boje i trendovske tenisice s potpisom Nikea pokazali su se kao savršen modni spoj za subotnju špicu koja je otvorila modni srpanj na ulicama Zagreba

Srpanj je u velikom stilu stigao na ulice Zagreba, bar kad je riječ o dobroj modi. A ono što smo vidjeli na subotnjoj špici koja je otvorila ovaj mjesec, više je nego dobro! Pred objektivom našeg fotografa redale su se očaravajuće ljetne kombinacije, a ova pred vama definitivno je jedna od najboljih. Potvrdile su to i reakcije na našem Instagram kanalu.

U ljetnim mjesecima sve nekako počinje i završava s prozračnim haljinama, a naš objektiv ulovio je jednu od najljepših u aktualnoj sezoni. A ova prekrasna Zagrepčanka pokazala nam je kako je nositi na pravi način.

Zablistala je u čarobnoj dugoj haljini s uzorkom i prorezima potpisom H&M-a, i to u hit nijansi uvijek rado viđene zelene boje. Neodoljivu haljinu kombinirala je s trendovskim tenisicama iz Nikea koje su se kompatibilnom nijansom zelene dobro uklopile u cijelu kombinaciju. Styling je upotpunjen vrlo zanimljivom torbom i atraktivnim sunčanim naočalama u pilotskom stilu.


Jednom riječju - savršeno srpanjsko modno izdanje. Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeH&Mhaljinezelena boja
Povezano