Ljepotica sa špice u trendi sandalama najavljuje ljeto 2023.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U svibnju 2023. ipak nije sve tako sivo i kišno, na zagrebačkoj smo špici ulovili jedan styling upotpunjen hit sandalama. A u tome vidimo pravu, konkretnu i opipljivu najavu modnog ljeta!

2023. je - bar nam se tako čini - po svemu pomalo atipična godina. U klimatološkom smislu, od proljeća smo dobili samo kišu, a u modnom - umjesto ludih boja, ulicama i dalje vlada (inače neprikosnovena, ali u ovom tajmingu iznenađujuća) crna. No, špica nam u ovom mjesecu, u rijetkim sunčanim trenucima, donosi i malo pravog uzbuđenja i dobre inspiracije. Pa i prve prave, konkretne najave ljeta.

Dosad smo uglavnom promatrali izmjenjivanje gležnjača, tenisica i različitih tipova ravnih cipela, no - u svibnju smo konačno ulovili i prve komade otvorene obuće. A to je najbolji znak da je ljeto - ovaj put doslovno - pred vratima.

Ova zagrebačka ljepotica slijedi tendenciju boja u svibnju, i ona se odlučila za crni look od glave do pete. I sve je dobro posložila, styling je bez greške, a nama je njegov najbolji dio - odabir obuće. Konačno sandale! Zavodljive, elegantne, u ulozi savršenog 'teasera' dugoočekivanog ljeta na špici.

Kako vi ocjenjujete ovo svibanjsko izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankesandale
Povezano