Ljepotica koja je oduševila špicu nosi fenomenalnu haljinu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 15.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan naprosto savršen listopadski look oduševio je i zagrebačku špicu i Instagram, a u prvom planu je fenomenalna haljina koja je 'pobrala' niz komplimenata

Zagrebačka nam špica definitivno nije ostala dužna u prvoj polovici listopada, a nadamo se da će se ta tendencija nastaviti i u drugom dijelu mjeseca, koji bi trebao biti u znaku pravih jesenskih uvjeta. I ova je sezona započela u znaku vladavine kože i denima, modnih pojmova svojstvenih ovom dijelu godine, a sjaj kože nije rezerviran samo za jakne i hlače, itekako dobro prolazi i kad je riječ o - haljinama.

Pokazala nam je to i dokazala ova besprijekorno dotjerana ljepotica koja je - osim što je očarala špicu - 'zaradila' i impresivan niz komplimenata na našem Instagram kanalu. I zbilja je složila look koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Zasjala je u iznimno ženstvenom izdanju, a u prvom je planu fenomenalna crna haljina dugih rukava s efektom kože koju je uskladila sa ženstvenim crnim štiklama i torbom prepoznatljivog dizajnerskog uzorka. Kombinaciju je zaokružila predimenzioniranim sunčanim naočalama.


"Wow, predivna je", "Koja ženstvenost", "Top outfit", "Haljina je prelijepa", "Savršena", "Hrvatska ima najljepše žene" - to su samo neke od brojnih pozitivnih reakcija na ovo modno izdanje na Instagramu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano