Liu Jo za jesen 2017: Kolekcija u koju smo se zaljubili!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.08.2017.

146

Glavne junakinje kampanje koja prati Liu Jo kolekciju za jesen/zimu 2017/2018. su supermodeli Joan Smalls i Anna Mila Guyenz

Liu Jo i ove godine, uz već dobro znani slogan #StrongTogether, predstavlja novu kampanju za jesen/zimu koja slavi zajedništvo, prijateljstvo i žensku snagu. Inspiraciju za ovu kampanju turski fotograf Cuneyta Akeroglua pronašao je u snazi žene, njenoj afirmiranosti i suvremenosti.

Glavne protagonistice kampanje su supermodel Joan Smalls i model u usponu Anna Mila Guyenz. Osnovni motiv kampanje je njihovo zajedništvo i podrška. Iskustvo i debi kao kontrastni statusi koji se očituju u razlici u godinama te društvenom i poslovnom status, ne utječu na njihovo prijateljstvo i zajedništvo. Predivna dvadesetosmogodišnja Joan Smalls ima više od 2 milijuna followersa na svom Instagram profilu. Globalni je ambasador za Estée Lauder od 2011. godine te je diplomirala psihologiju i vrlo je aktivna kroz društveni projekt Sunshine. Plavokosu Anna Mila Guyenz, djevojku punih usana otkrila je Donatella Versace, te je iste sezone nosila mnoge revije u Milanu. Strastvena je obožavateljica joge, svira klavir i aktivno sudjeluje u humanitarnim projektima.

Nova kampanja kuće Liu Jo je u svojoj srži izrazito dostojanstvena i ženstvena. Liu Jo kroz nju, svoj već dobro znani „StrongTogether“ koncept, podiže na jednu novu razinu. Ova dva modela savršeno se nadopunjuju u zavodljivoj igri kontrasta i emocija gdje glavnu ulogu imaju samopouzdanje i zavodljivost.


VIŠE O TEMAMAjakneLiu JokaputiJoan SmallsAnna Mila Guyenzženski kaputiCuneyt Akeroglu




Povezano