Liu Jo i Kendall Jenner zajedno slave 25 godina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2020.

0

Kendall Jenner za Liu Jo

Kendall Jenner za Liu Jo

Kendall je odabrana kako radi snažnog utjecaja na medije tako i radi njene bliskosti s brendom, rođena je 1995. te čini idealan spoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

#Bornin1995, hashtag je nove Liu Jo komunikacije koju u 2020 predstavlja neosporna suvremena ikona, Kendall Jenner - super top-model i globalna influenserica.
Kendall je magnetična 25-godišnja djevojka koja savršeno oslikava dvije ženske strane - jednu snažnu, a drugu koketnu, ženstveniju. Na isti način Liu Jo prikazuje dvije strane svake žene, počevši od cool denima pa sve do ženstvene, glavne kolekcije.
Kendall Jenner za Liu Jo

Kendall Jenner za Liu Jo

Kendall je odabrana kako radi svojeg snažnog utjecaja na medije tako i radi njene bliskosti s brendom, rođena je 1995. te čini idealan spoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti brenda. Zahvaljujući svojoj cool pojavi zamjenjuje veliku suvremenu ikonu Kate Moss koja je svojim bezvremenskim stilom bila zaštitno lice brenda dugo vremena. Tako u ovoj igri ideala možemo slobodno reći: ‘od Kate do Kendall’.

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

Kendall je istinska ikona za mlađu publiku i sada kao lice brenda govori glasom ‘Generacije Z’ pridržavajući se vlastitih vrijednosti. Rođena 1995, a sada je spremna na izazove budućnosti.

VIŠE O TEMAMAKendall JennerLiu Jo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se