Lip Freeze, nova Armanijeva kolekcija mat ruževa za usne

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2019.

1

Giorgio Armani Lip Freeze

Giorgio Armani Lip Freeze

Giorgio Armani predstavlja kolekciju Lip Freeze, novu paletu ruževa za usne iz kultnih linija Lip Maestro i Lip Magnet u mat nijansama sorbeta

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, nadahnuće za kreiranje dvanaest novih nijansi pronašla je u kristalnim, mat pastelnim tonovima ruževa za usne iz šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Njezina reinterpretacija ovog upečatljivog looka donosi nijanse koje odišu svježinom i svevremenošću.

Foto: Giorgio Armani

Foto: Giorgio Armani

Kreirajući paletu Lip Freeze, laboratoriji Giorgio Armani beauty poslužili su se formulacijama kultnih ruževa Lip Maestro i Lip Magnet kako bi dobili nove, intenzivnije nijanse koje i dalje pružaju maksimalan osjećaj ugode.

Za ovu su kolekciju kreirali "pahuljičastu" bazu dodavanjem bijelog pigmenta koji pojačava njezin intenzitet. U kombinaciji s pigmentima žarkih nijansi, usne blistaju raskošnim bojama nalik na sorbet.

Giorgio Armani Lip Freeze

Giorgio Armani Lip Freeze

Tehnologija emulzije "vode u ulju" jamči mat rezultat okupan svjetlošću: formulacija se stapa s delikatnim uljima, pigmentima i vodom, postepeno hlapeći nakon nanošenja. Na taj način dolazi do spajanja ulja i pigmenata te stvaranja vela visoko koncentrirane boje. Zahvaljujući silikonskom polimeru koji omogućuje ovu reakciju, boja cijeli dan ostaje na usnama.

U kolekciji Lip Freeze nalazi se dvanaest novih nijansi nalik na sorbet, u širokom rasponu od ledenih nude tonova, preko toplih crvenih, kristalno narančastih do hladnih ružičastih.


VIŠE O TEMAMALinda CantelloGiorgio Armaniruž za usneruževi za usne
Povezano