Link by Ogi i Alduk na najljepšoj plaži u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.07.2021.

0

Alduk Cruise 2021.

Alduk Cruise 2021.

Poznati modni brandovi Link by Ogi i Alduk udružili su snage i pripremili nam pravu ljetnu modnu poslasticu na najljepšoj plaži u Opatiji

Miris mora i zov nepreglednih plaža nisu zaustavili naše najvrijednije dizajnere da i u ovim toplim danima svojim vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponude nešto novo i drugačije.

Ulogu najljepše modne kulise ovoga puta preuzima prekrasan ambijent opatijskog Lido Beach resorta koji će postati Design pop-up store, ovog petka pa sve do nedjelje.

"Ideja zajedničkog pop-up eventa je nusprodukt naših privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da ovim projektom se još više približavamo našoj publici, a i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti" objasnio je Ivan Alduk.

I Link by Ogi i Alduk
nedavno su predstavili svoje ready to wear, cruise i yachting kolekcije te time samo započeli ljetnu sezonu.

"Obje aktualne kolekcije, ready-to-wear i cruise, smo snimali uz more te na taj način im dali dozu bezbrižnosti i onog iskonskog uživanja u ljetu, stoga je red da se upravo s tim kolekcijama "spustimo" ovaj vikend na obalu. Pop up store je jedan novi format eventa i kontakta s našim klijentima kojemu se iznimno veselim stoga ćemo im ponuditi široku paletu proizvoda na atraktivnoj lokaciji u srcu Opatije. Naći će se tu svi hit artikli iz naših kolekcija pa i neizostavne torbe iz zadnje kolekcije koje smo već dva puta u potpunosti rasprodali, a sada su eksluzivno spremne za opatijski Pop up store" izjavio je Ivan Alduk.

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac upravo je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, moru te se ovaj Design pop up store morski vikend savršeno uklopio u vizualni identitet kolekcije.

"Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane a sastoji se od ključnih modnih,a istovremeno praktičnih , ugodnih komada. Kaftana, haljina, širokih hlača I košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila I uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima", kaže Ogi.

LINK by Ogi i Alduk Design pop-up store vas očekuje u Lido Beach Resortu 23. 24. i 25.srpnja.


VIŠE O TEMAMAIvan AldukLido Beach ResortOpatijaOgi Antunac
Povezano