Lijepa žena u čarobnoj ljetnoj haljini zasjala je na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.07.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Haljina se našla u kombinaciji s trendovskim natikačama, nezaobilaznim sunčanim naočalama i glamuroznom zelenom torbicom koja je došla kao savršena 'točka na i' cijelom stylingu

Iako smo zakoračili u onaj najljepši dio ljeta, rezerviran za more, plažu, bazene i druge 'izvangradske' aktivnosti, ulice Zagreba još uvijek nisu puste kao što u ovo doba godine znaju biti. Naš objektiv proteklog je vikenda ulovio tridesetak jako lijepih ljetnih kombinacija, a ovo je jedna od onih koje zaslužuju par posebnih riječi.
Ova se ljepotica Ilicom prošetala u vrlo smislenoj i ugodnoj ljetnoj kombinaciji koja osvaja na prvi pogled, a ključan sastojak - bar ako je suditi po reakcijama na našem Instagram kanalu, svakako je prekrasna, duga prozračna haljina u boho stilu s izraženim strukom i dekolteom.
Haljina se našla u kombinaciji s trendovskim natikačama, nezaobilaznim sunčanim naočalama i glamuroznom zelenom torbicom koja je došla kao savršena 'točka na i' cijeloj priči.


"Lijepa haljina na lijepoj ženi" "Divota", "Prekrasna cura", "Divna", "Savršeno" - to su neke od reakcija na Instagramu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njima?

VIŠE O TEMAMAhaljinestreet stylešpica
Povezano