Lijepa Zagrepčanka u trapericama koje će obilježiti proljeće

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Dobre traperice ovog će proljeća (opet!) biti jedan od temeljnih street style komada, a posebno će traženi biti retro modeli u malo svjetlijim izdanjima. Dobar primjerak stiže nam sa špice!

Zima odrađuje svoje zadnje taktove, širom otvaramo vrata proljeća, od kojeg nas kalendarski dijeli još tek nekoliko dana. A pozdrav novoj sezoni stigao je i s prošlosubotnje špice, koja nam je otkrila neke od ključnih trendova koji će vladati u narednim mjesecima. Jedan od najvećih svakako je - denim. Traper će se nositi od glave do pete, u svim nijansama i oblicima.

Bit će popularne i traper jakne i traper suknje, i traper kombinezoni i traper košulje... Ali centralnu će ulogu, pogađate, igrati - traperice! Nosimo ih tijekom cijele godine, ali svoje zlatne trenutku proživljavaju upravo u proljetnim mjesecima. Ove godine IN će biti nešto svjetliji, retro modeli, a u velikom se stilu vraćaju i poderotine.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve to u praksi nam je pokazala ova lijepa Zagrepčanka. Za špicu je odabrala jako cool look. Crna jakna i crna majica s kapuljačom našli su se u kombinaciji sa širokim svijetlim trapericama s upadljivim poderotinama, dok je styling zaokružen zanimljivim bijelim čizmama.


Kombinaciju definitivno lajkamo, a vas pitamo štoi mislite o trapericama u ovom stilu. Hoćete li i vi nositi nešto slično?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanketraperice
Povezano